Редене на тротоарни плочки на ниски цени за вашето строителство и ремонти

Оставете заявка за безплатен оглед.
Ние ще ви предложим най-ниската цена за редене на тротоарни плочки в София.
Обади ни се и вземи 30% отстъпка още днес!
Спазваме технологията за редене на тротоарни плочки

Реденето на тротоарни плочки е лесен начин да подобрите външния вид на двора и околните площи

Реденето на тротоарни плочки е отличен начин да подобрите външния вид на двора, алеята, паркинга или други външни площи около вашия дом или сграда. Полагането на тротоарни настилки не е много трудно и може значително да подобри естетиката и функционалността на даден обект. Ще разгледаме основните стъпки за редене на тротоарни плочки, за да ви помогнем да извършите тази полезна домакинска задача.

Как се подготвя основата преди реденето на плочките?

Преди да започнете да редите плочките, трябва да подготвите основата. Най-напред премахнете старата настилка и изкопайте до дълбочина около 15 см. След това уплътнете почвата с трамбоване. Нанесете пласт пясък с дебелина 5-10 см и го изraвнетe, като оставите лек наклон за оттичане на дъждовната вода.

Какви са основните стъпки при полагането на тротоарните плочки?

След като сте подготвили основата, можете да започнете да редите плочките. Разпространете фин пясък върху основата с дебелина 2-3 см. Започнете от единия ъгъл и редете плочките в права линия. Оставете фуга от 2-3 мм между плочките. Използвайте резел да подрязвате плочките, ако е необходимо. Уплътнете плочките с гумен чук докато са изравнени.

Каква е цената за редене на тротоарни плочки?

Нашите клиенти често питат колко е цената за редене на тротоарни плочи. Можем да ви кажем приблизителна цена, но вие искате да знаете точната стойност. Цената зависи от сложността на проекта и обема на работата. Можем да ви кажем точната цена за редене на тротоарни плочки след оглед.
Ние предлагаме 30% отстъпка за редене на тротоарни плочи за всички нови клиенти
Оставете заявка, за да резервирате отстъпката за полагане на тротоарни плочи в София. За допълнителни въпроси и информация относно полагането на тротоарни плочки, не се колебайте да ни пишете или да ни оставите коментар. Благодарим ви за вашия интерес и доверие в нашите строителни услуги.
Какви ще бъдат Вашите разходи? Получете подробна безплатна оферта за вашия обект.
Обади ни се и вземи 30% отстъпка още днес!

Защо да избират нашата фирма за редене на тротоарни плочки в София?

 • Предлагаме гаранция от 5 години
 • Работим по договор
 • Работим без посредник
 • Работим без скрити такси
 • Спазваме на процеса и технологията
 • Разполагаме със специализирана техника
Полагането на тротоарни плочки изисква внимание към детайлите и използването на правилния разтвор и фракция на пясъка. Подреждането и реденето на плочките са ключови стъпки, които трябва да се извършат професионално. След полагането на тротоарните плочки, е важно да се извърши фугиране и да се осигури правилното изсъхване на земновлажна замазка. Всички тези дейности изискват специфични умения и опит, затова е добра идея да се обърнете към специалист в областта на тротоарните плочки.

Какво е фугиране на тротоарни плочки?

След като сте подредили всички плочки, можете да започнете фугирането. Смесете фин пясък и цимент в съотношение 2:1 и го разпръскайте върху плочка с метла. Уверете се, че фугите са добре запълнени. Оставете фугиращата смес да изсъхне около 24 часа преди да стъпвате върху настилката.

Какви са основните грешки при полагането на плочката?

Някои чести грешки включват: лоша подготовка на основата, недостатъчно уплътняване, неправилно подравняване на плочките, прекалено широки или тесни фуги, некачествено фугиране. Внимавайте да избягвате тези грешки за дълготрайна и качествена настилка.

Ключови моменти за реденето на тротоарни плочки:

 • Подготовка за редене - стабилна основа с наклон, което дава възможност на дъждовните води да се оттичат
 • Нанасяне на слой пясък и подравняване преди полагането
 • Редете плочките в права линия и с внимание към фугата
 • Уплътнявайте плочките докато са нивелирани
 • Фугирайте правилно с цимент и пясък
 • Оставете фугите да изсъхнат преди да стъпите върху тях и да продължите с други ремонстни дейности

Можем да ви кажем точната цена за редене на тротоарни плочки след оглед.

Предлагаме най-добрите цени на пазара в София!
Обади ни се и вземи 30% отстъпка още днес!

Фирма за редене на тротоарни плочки

Фирма за редене на тротоарни плочки е специализирана компания, която предоставя услуги за украсяване и покриване на тротоарите с плочки. Те са професионалисти в областта на строителството и имат голям опит в реденето на тротоарни плочки. Фирмата осигурява избор на дизайна и цветове на плочките, които могат да отговарят на всякакви естетически предпочитания на клиентите. Те също така предлагат и консултации и помощ при избора на подходящите плочки за конкретното пространство. Фирмата за редене на тротоарни плочи използва професионално оборудване и материали, които гарантират качеството на изпълнението на проектите им. Неизменната цел на фирмата за строителни услуги е да доставят на клиентите си красиво и здраво покритие на тротоарите в града.

Ние ще ви предложим най-ниската цена за полагане и монтаж на тротоарни плочи в София
Оставете заявка за безплатен оглед.
Този сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта
Приемам
Days
Hours
Minutes
Seconds